Archief

Regio keuze

Feit

90% van de inbraken wordt gepleegd door gelegenheidsdieven. Geef ze die gelegenheid niet en bevelig ook uw achterdeuren en ramen volgens de richtlijnen van het Politiekeurmerk Velig Wonen

Borden Waak voor inbraak

09.01.2016


Rijdend door Noord-Limburg vallen u bij diverse invalswegen wellicht de borden op met de tekst "Inbrekers vangen hier bot".

Op woensdag 25 januari 2012 heeft burgemeester Kees van Rooij van de gemeente Horst aan de Maas één van deze 15 (verkeers)borden onthuld die in Noord-Limburg geplaatst zijn in het kader van het project Waak voor Inbraak.

De borden staan langs een aantal grotere invalswegen van de gemeenten Horst aan de Maas, Gennep en Mook & Middelaar, Venray en Bergen.
Met de borden worden potentiële inbrekers gewaarschuwd dat ze ‘in the picture’ staan. Gemeenten, politie en andere partners hebben binnen het samenwerkingsverband Waak voor inbraak een verhoogde aandacht voor woninginbraken. Daarnaast zorgen de borden voor een stuk bewustwording bij bewoners. Het plaatsen van de borden is onderdeel van een aantal acties die in het kader van ‘Waak voor inbraak’ uitgerold zijn.

 

bord toegangswegen.JPG

Site by dim 2010