Inbrekertje

Vakantieservice politie Peel en Maas en Horst aan de Maas

Vakantieservice Politie

De politie in Horst aan de Maas & Peel en Maas biedt in de vakantieperiode van  juli t/m september de Vakantieservice Politie aan. 

Wij laten ons als politie in Horst aan de Maas & Peel en Maas nadrukkelijk leiden door de behoeften van onze inwoners. Om aan deze behoeften te voldoen, organiseren wij in de genoemde periode deze vakantieservice.

Wat is Vakantieservice Politie?
Vakantieservice houdt in dat de politie toezicht op uw woning houdt tijdens uw afwezigheid.
Naast het reguliere toezicht door uw familie, vrienden, buren, houdt de politie ook een extra oog in het zeil. Om zo op een praktische manier samen preventief aanwezig te zijn tijdens uw vakantie. 

Waarom deze Vakantieservice Politie?
De vakantieperiode is een periode waarbij een verhoogde kans op woninginbraken bestaat. Om hierop invloed uit te kunnen oefenen, wordt deze service aan u als inwoner van genoemde gemeenten aangeboden.

Hoe kunt u zich aanmelden?
U kunt zich hiervoor aanmelden door onderstaand formulier te downloaden en volledig ingevuld terug te sturen naar wijksecretariaat of af te geven (eventueel brievenbus) bij:
Politie Peel en Maas
Beekstraat 32, 5981 AS Panningen

Politie Horst aan de Maas
Venrayseweg 20, 5961 AG Horst

2018 aanmeldformulier.pdf

Let wel – u dient dit formulier volledig in te vullen om in aanmerking te komen voor deze vakantieservice.
De website van Waak voor inbraak heeft een nieuw uiterlijk. Het vorige ontwerp was zeven jaar oud. Ook was de techniek achter de site verouderd.  
De nieuwe site heeft nog steeds dezelfde kenmerken in geel en zwart en informeert u over de jongste ontwikkelingen en acties op het gebied van woninginbraken. Ook  inbraken in auto’s, garages, schuurtjes en de zogenaamde Babbeltrucs komen zonodig aan bod, omdat deze misdrijven veelal door dezelfde boeven gepleegd worden.
Bezoek regelmatig de site als u op de hoogte wilt blijven. Ook zal de site u op de hoogte stellen van relevante items op sociale media. Handig als u zelf niet op facebook, twitter enzovoort actief bent.