Inbrekertje

Waak voor Inbraak

Gezamenlijk het aantal woninginbraken terugdringen. Dat is het doel van de vijf gemeenten in Noord-Limburg samen met de politie.
En sinds dat ze samen de handen in elkaar hebben geslagen is het aantal inbraken gemeten over een langere periode ook gedaald. Daar waar mogelijk wordt er samengewerkt met andere organisaties, zoals woningbouwverenigingen, verzekeringsmaatschappijen, de bouwwereld enzovoort.
Maar elke inbraak is er nog één te veel. Daarom blijven we boeven vangen en geven we informatie. Ook u kunt een steentje bijdragen. Omdat u uw buurt kent als geen ander en vaak verdachte situaties aanvoelt. Bel 112 bij een heterdaadsituatie. Als er geen sprake is van een heterdaadsituatie, maar u wel een verdachte situatie wilt melden, bel dan 0900-8844 of meld het bij uw wijkagent. U vindt uw wijkagent via https://www.politie.nl/mijn-buurt. Typ in het vakje bij Mijn buurt uw postcode in.
Samen houden we uw straat veilig.

Waak voor inbraak is een initiatief van de gemeenten Mook en Middelaar, Gennep, Venray, Bergen (L), Horst aan de Maas, Peel en Maas en Beesel, samen met de politie.